Monday, September 15, 2008

Operation

salam semua...

xde ape yg nak di ceritakan..cuma kte mngharapkan doa daripada rakan2 untuk bapa kte..esok, dia akan mnjalani satu pembedahan di tulang belakang (4th and 5th lumbar)..kte pun sbenarnye xfaham sakit yg mcmane..dia nmpak cool je..bpa kte just ckp,tulang dia rapat..n terpksa direnggankan..

dah 2bulan bpa kte xkeja..stiap minggu dia akn pg fisoterapy kat SMC..mula2,dia ingatkan xserius sgt, tp doktor sarankan dia operate kalau xnk sakit tu berlarutan..mane dia tahan kalo dah 2bulan xbaik2 lg..siap pg akupuntur(betul ke kte eja ni?main taram je..ala..yg main cocok2 pkai jarum tu),tp sakit still ade..mak ckp,better pg operate,kalau x..sakit tu still akan ade..so, esok lah tarikhya dia operate..

tadi tme pg port klang(tmpt keja bpa kte)...anta barang jap, kwn bpa kte pnye seronok la jmpa bpk kte..da lame xjmpa la katakn..kwn bpa kte siap ckp lg,"uncle slalu doakan kesihatan ayah awk tiap kali lepas solat trawih"...terharu gak..ada org lain gak yg sygkn bpa kte..thanx..

I also luv my father..kte akan selalu doakan dia sihat....=)

15 comments:

FoO dA fIrSt#1 said...

harap ayah lenny selamat menjalani pembedahan, amin....

Lennyek said...

amin..

perjalanan said...

smoga slmt mnjalani pmbedahan...
smoga cepat sembuh dan dijauhkan dari sebarang penyakit...


salam perjalanan...

Lennyek said...

thanx abg lan..

JoHN said...

moga2 bapa lenyek cpt sembuh..aamin..

cicak kering said...

smga ayh akak cpt smbuh..
amin..:(

wegreentheearth said...

amin

[moncet] said...

amin..
ya Allah sembuhkan lah dan permudahkan lah bapa lenyek. semoga pembedahan berjalan lancar

Lennyek said...

thanx tok semua yg doakn kesihatan dan kselamatan bpa kte..

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Samalah saya, komen sama saja macam orang-orang lain diatas.

Cheers....

yazilahyazir said...

salam lenny..
semoga ayah lenny cepat sembuh k..
Insyallah..semuanya akan ok..

Lennyek said...

thanx semua..

aQu daN SesuAtu said...

semoga ayah lenyek selamat...
menjalani pembedahan...
amin...

aQu daN SesuAtu said...

aqu doakan...

Tropic Puppet said...

Sama seperti di atas...