Thursday, September 18, 2008

Operation Success

Hari ni kte pergi jenguk bpa kte kat Selangor Medical Centre (SMC)..dia nmpak sihat, cuma pergerakan agak terbatas..Ntah brapa botol air dah di masukan dalam badan bps kte hari ni..hari ni buka puasa dngan bpa kte,walaupun dia tak puasa(xdigalakan)..Buka pusa kat hospital tu..ni kira pengalaman ke-2 selepas bulan puasa tahun lepas, nenek saudara nazak kat hospital area KL..lupa la pulak hospital apa..

Tp,yg penting,bpa kte dah ok,boleh makan...tak macam semalam,tak boleh makan...mesti muntah balik..tapi tak tahu la bila baru boleh keluar wad..makanan kat hospital pon macam pelik,siap bagi air kaler hijau..bau pon xbest..hehehehe...

Hope bpa kte cepat sembuh..Amin..

12 comments:

perjalanan said...

alhamdulillah, syukur...
lepas ni ayah leny mesti sembuh, insyallah...
jaga ayah baik2...


salam perjalanan...

nomiey 08 said...

sama2 la kita berdoa agar kesihatan beliau sentiasa berada dalam keadaan yang baik..
salam Ramadhan..

wegreentheearth said...

alhamdulillah..
memang la pelik mknan tue..
ubat kot..

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Syukur pada ALLAH semuanya akan selamat. InsyaALLAH kalau kesampaian sempatlah ayah berwalikan Lenny nanti yea kalau jadi nikah dgn Mie Puppet.
Mie, kau dah pergi melawat bakal 'ayah' kau ke belum ?
Nama penuh Ayah Lenny apa yea?

Cheers...

Lennyek said...

insyallah..kalau si puppet tu cepat bertindak..ada la jodoh,,

name pnoh bpa kte Omar B Hassan

Tropic Puppet said...

Erk...!

perjalanan said...

eh lenyek ni, org tnye org lain...dia plak jwb,huhu...

pegi mlawat mie,ambik berkat, salam cium tangan...mntk duit raye skali, hehehe...


salam perjalanan...

Lennyek said...

ape bnda yg lain?btul la ape yg kte jwb..btul x abg malin?

heheheh...

"PENUNGGU MALAM" said...

alhamdulillah..

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Yup,
Kalau la Mie cepat bertindak, tak lah Lenny kempunan sangat.
Tapi kalau Mie lambat bertindak, orang lain mungkin sambaq kot...
Mana tau la kan.....

Cheers....

Lennyek said...

saya pun pikir mcm tu..
tp sya cuba untuk jadi yg setia..
'cobalah untuk seti'...heheheheee..

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Yup,
Macam Abg Malin dulu-dulu.
Setia pada yang satu, lepas satu satu kita kena setia.

Cheers..