Saturday, June 14, 2008

penemuan baru...

salam...
kpada semua yg baru nk stat bace blog kite nih..msti cam agak terkejut kan..tbe2 je minah ni dah ade blog...ye la..bukan terer mane pon bab2 macam ni..
kite buat blog ni pon lepas terpengaruh dngan blog2 yang dah sedia ade yang penah kite baca..macam agak menarik je kan,banyak cerita tntang kita boleh share ngan semua orang...

sebenarnya,sejak tgk blog 'coretan di kala senggang' lg kite cam berminat nk buat blog ni..tapi..nak buatnya yang tak reti..huhuuu...alhamdulillah..selepas dok mengusha blog kawan2 yang lain..tercetus la idea nak ber'blog' juga..

ha..kebanyakan kawan2 dok cerita tentang cmane boleh minat lam outdoor..kite pon nak gak cita..tapi lam next episod la..banyak benda lagi nak belajar ni..

hope yang dah berpengalaman boleh ajar kite lagi...


=) chow!

2 comments:

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Tahniah

Boot said...

Tahniah....semoga meneruskan penulisan..

adios