Saturday, December 5, 2009

Kesihatan...

Salam...

Dah lama juga kite tak mencoretkan apa-apa dlm blog kite ni.. Kebanyakkan 'posting' kite smuanya gambar..Bukan apa, dah tak ada idea sbenarnya.

Sekarang dah genap 10hari masa pemulihan kite. Kite minta maaf kalau kite tak inform pada sesiapa pun tentang opration kite tu..Bukan ape,segan sebenarnye. Slama ni kawan-kawan tengok kite macam sihat, tak ada sakit..Tapi bila dah masuk hospital, segan tu tiba-tiba je muncul. Thanks to all yang datang melawat walaupun ada yang datang jam 11 malam..

Memang niat dihati nak bagitahu semua selapas pembedahan, tapi bila mengenangkan keadaan kite yang teruk sangat hari tu, kite amik keputusan untuk tak beritahu sesiapa. Segan juga kalau kawan-kawan datang selepas pembedahan. Badan pun tak boleh nak gerak, makan pun dah tak lalu..Penangan bius memang buat kite tak dapat buat apa-apa..

Sebenarnya kite pun tak sangka tarikh pembedahan kite terlampau cepat. Kite belum bersedia sepenuhnya. Tapi bila difikirkan tempoh pemulihan memakan masa, kite amik keputusan untuk buat juga. Perasaan takut tu ada sebenarnya, tak dapat nak bayangkan macamana berada didalam bilik pembedahan. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar.

Hope dalam tempoh sebulan ni kite dapat berjalan balik.. Sekarang baru belajar bertatih. Masih jauh lg perjalanan kite, rehab memang perlu buat setiap hari pagi petang dan malam.. Kite harap dapat ke kelas tanpa kesulitan....

Doakan kite cepat sembuh...




*Kpd siti fadhilah,semoga cepat sembuh..=D
.
.

9 comments:

Anonymous said...

semoga cepat sembuh Miss Lenny...
Gathering nnt dpt g x?

Lennyek said...

insyallah..kalo kaki dah kuat sikit...boleh la join..

yazilahyazir said...

salam lenny..
semoga cepat sembuh k...
jgn lupa makan ubat..
jgn bergerak banyak sgt, nanti susah plak nak baik kakinya..
sayang lenny....

warna warni kehidupan said...

tq.... :)

Lennyek said...

baiklah kak...insyallah...taun dpn da ok..

dielLan:ko kna baik cpt..nnt ssh plk nk pkai jeket

warna warni kehidupan said...

emm tau xpe..
12hb dh nk dekat ni..
smua dh ok tp klau nk pkai jaket tu problm sbb blom 100% baik lg..huwawawa... ;(

Nad DOA said...

semoga cepat sembuh k nyek...nad x taw pun ko operate awal... tapi,,,, kalo taw pun bkn dapat g tengok... hehe... nad kan jauh di perak... mak nad pun bru operate hari rabu ri2...cepat sembuh k... see u next sem...

Lennyek said...

baiklah...thanks nad

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛