Wednesday, March 11, 2009

Bulan Mac..

alahai...

Bulan yang penuh pack.. Dalam bulan ni je, dah melambak2 assgmnt yang nk kena submit..Dengan laptopnya yang blom setel2 lagi...Aduuuhhh...Susah juga nk buat keja tak de laptop..Ni pon nsib baik kwn bagi pinjam..Kena la share ngan dia..Priority msti berpihak pada tuan punya laptop..Skrng ni da kna plan nk buat ape..Assgnmnt mane yang nk kena setelkan sebelum buat assgnmnt yg lain..Blom dikira dgn presentation lg..Nk kna pg interview company lagi...Pening-pening...

Tapi, dalam kesibukan..kite try juga luangkan masa dengan student Final Camp utk bantu ape yang boleh dan ape yang patut..Lagi brape hari je dorng nk ke Janda Baik..Hope semuanya akn berjln dgn lancar.. Walaupun tak dapat nk luangkan bnyak masa sepanjang Final camp,dpt bantu dekat sini pon dah memadai..Kite and Dila akan pg janda baik stat hari sabtu,and balik ahad malam..Tak boleh nk stay lama2..Ada kes lain lg yg belom diselesaikan...

Pada Alumni Persatuan, Terima kasih banyak-banyak sebab sudi turun utk ke Final Camp..jasa anda amatlah dihargai..Minta maaf sangat2 sebab ahli tak boleh turun padang untuk turut serta..Terima Kasih banyak2...

Semoga semuanya berjalan dengan lancar..Dalam kita membantu Boss utk Final camp ni, kita pun boleh dapat input yang mana mungkin tak dapat ditempat lain..Betul tak...(Nak pg mandi air terjun..=( uhuk...)

Go0d Luck for Instruktor Final Camp!!!!!

1 comment:

Local Intranet said...

Nasib ada yang ingat fungsi dan kegunaan Alumni Persatuan. Selalunya dalam mana-mana persatuan Alumni dipinggirkan dan akan diperlukan bila ada kecemasan sahaja.
Biasa la nama pun Alumni kan.....
Good Luck Alumni dari Kawe....