Friday, October 17, 2008

Bergabung


Pasti ada diantara rakan2 ahli terkenang akan detik2 yang sungguh bermakna apabila diterima sebagai ahli keluarga PERLU..Kte pun terfikir benda yang sama...

Kte dari Batch T.O.T ke-8 atau lebih mesra lagi dengan nama Dragon Ball (T.O.T tahun lepas)..Asal usul nama Dragan Ball ni pun daripada Abg Rock n Iman..Waktu senaman pagi,kami diminta membuat cheer batch kami,kebetulan pula ada 7 orang..Dengan spontannya, mereka berdua memberi idea akan nama batch kami dan membuat cheer yang boleh tahan menariknya..(Sampai instruktor yg lain teruja...)dan sampai sekarang mereka akan kenal Batch Dragon Ball...

Kami terdiri daripada 7orang...#1 Mohd Shariman @Tuan Presiden,#2 Mohd Syafiq @Abg Rock(sudah Alumni ketika T.O.T),#3 Nurul Atiqah @Ika Manyok, #4 Lenny Marlina @Comel=P,#5 Dasri @Boxer,#6 Siti Fadhilah @Diellan,dan #7 Hafzan Zaifaridshah @Ateh...Mungkin dikalangan ahli masti tidak mengenali sebahagian daripada batch ni..untuk pengetahuan semua,time ni lah boxer dapat nama Boxer..Ia terjadi di antara kami dan Mr.Yasir Foo..dan batch kami jugalah batch pertama yang menerima kemasukkan ahli daripada Fakulti luar..

T.O.T adalah pengalaman yg paling menarik sepanjang 2tahun lebih menjadi ahli persatuan..Banyak aktiviti yang dijalankan disamping mempelajari serba sedikit pengetahuan di dalam bidang rekreasi...


Untuk batch Dragon Ball,bila nak bergabung??

22 comments:

warna warni kehidupan said...

rasa2nya blh ke batch Dragon Ball bergabung?? ada yg ahli2nya sudah menjauhkan diri..walau sudah berkali diajk join..emmmm hope 1 day Dragon Ball bergabung.....

Dragon Ball 6 @ diella

~W.W.K~

perjalanan said...

batch jahat...
tembak PBB, huh...;p


salam perjalanan...

Lennyek said...

hahahaha...PBB bepakat..mmg patut kena tmbak..hahaha..

sharp shootr beb!

Tropic Puppet said...

Batch paling busuk...

Lennyek said...

busuk2 pon korang ade yg kena balik..korng pon busuk gak..

[moncet] said...

hahaha
batch org nak balik.
paling busuk leny

sory la tot akan dtg x dpt join dah..
=)

Lennyek said...

sape nk balik?mne de..kte on je smpai hbis..

asal xdpt join?

perjalanan said...

mane ada brpakat...dh nama pun PBB, msti la brkecuali...huh, x pueh ati btol...dh la busuk...jom la repeat blk, lwn ngan team PBB...


salam perjalanan...

Lennyek said...

eh..boleh jer..no hal..mmg korang berpakat!

"peace no WAR!"

perjalanan said...

orait...tp bg korg satu nyawa je...kitorg ada 80,000 nyawa...
huahahahaha...


salam perjalanan...

Lennyek said...

it's not fair!

switch!

kteorg brjuta2 nyawa..korang satu..kata terer..msti leh brtahan..hahahaha!

aQu daN SesuAtu said...

PBB berat sebelah...
pasal tu kena tembak..

ni lah first tme boxer...
di balun habis2...
busuk oleh budu..

pa2 pun thanks guys...
pengamaln pling berharga..
tiada nilainya..

DRAGON BALL #5 BOXER

p/s untuk pengethuan smue boxer da bunuh 1 lanun tp syng plurunya basa.. kalu wrna comform lanun tu tak tidur malam... hehehehehe

perjalanan said...

hek eleh, kecoh plak drgon ball no5 nih...stakat nyorok dlm semak time org perang, baik xyah...huhu


salam perjalanan...

Lennyek said...

aik...
PBB nk marah knape plak..kata xmenyebelahi sape2..hahahahaha..!!!

myWAY said...

dragon ball...
sampai pecah tapak kaki aku..

perjalanan said...

msti la mrah...x pueh hati kena tembak, huhuhu...


salam perjalanan...

Lennyek said...

hahahaha...padan muka!!

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Betul ke masa TOT hanya dapat belajar serba sedikit aje masa tu?
Apa perkara lain yang perlukan perhatian orang lain masa tu?
Ini semua kalau ikut perenggan terakhir dalam blog nie...
Tolong explain sikit...

Cheers..

Lennyek said...

maknanya...
time T.O.T kte dulu la..
secara basic kte dapat belajar..sbb etika instrktor,kte xpnah blajar mane2..

wegreentheearth said...

keep on learning dragon ball..
learning doesn`t stop...

Lennyek said...

yeah!!!

huhuhuuu...ha dragon ball...ape lagi..bergabung la...

"PENUNGGU MALAM" said...

aku tido dlm kete shawn mlm tu..tkut kene tembak..mklumlah mase tu tgn aku luka lg bru pas xcident mtor..time bncuh peluru satu bdn gatal2..klu kene luka aku mmg msuk hospital..tu yg aku nyorok awal2..mcm2 perisa ade dlm peluru tu..abe yg beli smpai abis stock budu, belacan & cencaluk kt kedai tu..byk giler die borong..seminggu lebih bau busuk kt latto carok..